Hoe werkt het? - 't Sluisje - ’t Sluisje

It’s Dinnershowtime!

Een unieke belevenis met 3 gangen diner, travestie acts en veel muziek, kortom een fantastische avond in hartje Amsterdam.

Wij bieden u 2 arrangementen aan:

Arrangement 1

Dinner Show excl.  BAR € 42,75 p.p. 

Arrangement 2

 Dinner Show incl. Hollandse Bar 

( bier, wijn, en frisdranken )

 € 67,00 p.p.

Reserveren is aan te raden omdat wij onze gasten graag willen verzekeren van een plek.

Dus wees er snel bij want vol is vol.

Wij hebben beschikbaarheid voor 50 personen in een shift cq avond. U kunt natuurlijk reserveren met een groep, maar ook alleen of met zijn twee, drie alles is gezellig!

In de weekenden is het ook mogelijk om vanaf 23:30 uur een drankje aan de bar te komen drinken. Mits de avond niet exclusief geboekt is voor een besloten gezelschap. Bel ons gerust om teleurstellingen te voorkomen. U bent van harte welkom om mee te genieten van de meest beruchte, en beroemde show van Amsterdam.

En ja u leest het goed, alle dagen van de week ( maandag t/m zondag) is het mogelijk om het ‘T Sluisje af te huren voor uw eigen gezelschap of feest. U zit dan ook niet vast aan het travestie thema maar dat is uiteraard wel het leukst! Neem gerust contact op over de mogelijkheden, want die zijn oneindig en wij maken met alle liefde een plan op maat naar uw wensen en budget!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak op een tijdstip wanneer het u uitkomt om uw ideeën met ons te delen. Wat is er nou geweldiger om tegen uw gasten te kunnen zeggen dat uw feest of evenement in ‘T Sluisje wordt gegeven.

Voor meer informatie en/of reserveren kunt u bellen +31 (0)20-6240813 of mail naar info@sluisje.nl

Wij helpen u graag.